Ciorba de pui cu taietei de casa

de Florin A in Ciorbe, 13 Mar 2016 | 6202 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • tacamuri de pui
  • 2 cepe mici
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 dovlecel
  • 2 cartofi potriviti
  • 1 bucata de telina
  • ardei gras verde/galben/rosu
  • taietei de casa (din doua oua si faina cat cuprinde)
  • 300 ml suc de rosii
  • sare dupa gust
  • 700 ml bors de casa (umplut cu tarate)
  • verdeturi proaspete: leustean, patrunjel
  • 1 cub de Maggi Bouillon
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu taietei de casa:

Fierbem tacamurile de pui (adunand spuma formata, ori de cate ori este necesar).

Adaugam legumele tocate si le fierbem cam 20 de minute.

Saram dupa gust, acrim cu bors si coloram cu suc de rosii, lasam sa dea in clocot si adaugam taieteii.

Continuam fierberea inca 5 minute aproximativ. Presaram verdeturile tocate marunt.

Se serveste calda. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zama saracului