Ciorba de pui cu tarhon in vas Zepter

de Bucataras in Supe, 10 Noi 2012 | 6471 vizualizari

 

Reteta de Ciorba de pui cu tarhon preparata in vas Zepter

 

INGREDIENTE

  •  carne de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • o cescuta de orez
  • leustean
  • tarhon
  • bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu tarhon in vas Zepter:

Se pune carnea de pui la fiert, se arunca apa, se spala carnea si se pune cu apa curata din nou la fiert (se pune apa cat vrei sa ramana - se ia in considerare si borsul-, cand gatesti in vasul Zepter nu exista evaporare).  Cand apa fierbe, se pun legumele rase, orezul, jumatate din leustean si jumatate din tarhon.

Cand clocoteste apa se pune capacul si se opreste focul (ciorba continua sa se prepare chiar daca nu merge focul, asta datorita caldurii acumulate in baza vasului).

Dupa o jumatate de ora se da din nou drumul la foc, se  adauga borsul fiert, restul de verdeata, se sareaza dupa gust. Se da un clocot, se opreste focul, se lasa cam 10 minute sa se “linisteasca” si se drege ciorba cu doua galbenusuri.

reteta advertorial Zepter. Zepter si bucataras.ro te invata sa folosesti corect vasele Zepter

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu tarhon in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa ardeleneasca