Ciorba de usturoi

de Zamfira in Ciorbe, 21 Oct 2012 | 10706 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • 1/2 telina
  • 1 ardei
  • 2-3 morcovi
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 1 capatana usturoi
  • leustean verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • 200 ml smantana
  • 1 lingura faina
  • otet sau bors
  • omleta tare din 2 oua
  • 2 linguri orez
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de usturoi:

Spalam si portionam carnea de pui, o punem la fiert in vasul Zepter si indepartam spuma formata. Curatam, spalam legumele, le taiem marunt (un morcov il dam pe razatoarea mare). Adaugam legumele, leusteanul taiat marunt, usturoiul (puteti pisa 2-3 catei pentru o aroma mai puternica) si sare. Dupa ce au fiert legumele si carnea adaugam orezul spalat. In final punem otetul (3 linguri), smantana amestecata cu faina (o turnam amestecata cu putina zeama fierbinte printr-o strecuratoare). Pregatim o omleta tare din doua oua si o adaugam in ciorba. Lasam ciorba sa mai dea inca odata in clocot. Adaugam patrunjel verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de curcan in oala Zepter