Ciorba de vacuta

de Alexandra Burz in Ciorbe, 23 Iul 2015 | 6378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de vita
  • 4 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 gulie
  • 1 telina intreaga (radacina+frunze)
  • 2 radacini de patrunjel
  • 300 gr amestec legume pt ciorba
  • 350 ml bulion
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

  • Curatam si spalam bine legumele.
  • Spalam bine carnea si o taiem cubulete.
  • Tocam ceapa, morcovii, gulia, telina, patrunjelul si le calim in putin ulei.
  • Adaugam cubuletele de carne, calim putin si dupa adaugam apa.
  • Punem sare si piper.
  • Lasam sa fiarba 20-25 minute.
  • Adaugam bulionul si legumele congelate.
  • Mai lasam inca 15-20 minute.
  • Servim calda cu smantana si ardei iute.

POFTA BUNA!!

TIPS-URI

1

Puteti drege cu ou si smantana dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare