Ciorba de vita

de corina241 in Supe/Ciorbe, 23 Ian 2011 | 7721 vizualizari

 

Este o ciorbita pe gustul fetitelor mele.Eu ii zic semi -ciorba sau ciorba -supa;) ....oricum s-ar numi este foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de vita fara os
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 radacina de telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 3 cartofi
  • 1 lingura de orez
  • 1/2 cutie de rosii decojite
  • 1 crenguta de cimbru
  • sare
  • 1 legatura patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vita:

Carnea bine spalata si portionata in bucatele mici se pune la fiert in apa cu sare.O lasam sa dea un clocot si dam spuma la o parte.

Legumele:ceapa,morcovul,telina,pastarnacul si ardeii le punem intrgi la fiert.Abia cand au fiert foarte bine adaugam cartofii taiati in cubulete mici,apoi orezul bine spalat.Lasam sa dea un alt clocot si adaugam rosiile decojite.

Dupa aceea vor mai fierbe toate pentru inca 10 minute.Aproape de sfarsit punem crenguta de cimbru ,lasam cateva minute(2-3) sa fiarba si apoi stingem aragajul.

Verdeata proaspata ,bine spalata se toata marunt si se adauga in ciorbita.

Foarte buna si gustoasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pastai uscate cu mamaliga si ceapa rosie