Ciorba din maruntaie de pui cu sfecla rosie si praz

de katty in Ciorbe, 16 Ian 2017 | 4448 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • maruntaiele de la un pui (aripi, spate)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 bucata mica telina
  • 1 sfecla mica
  • 1 tije praz
  • sare
  • piper negru macinat
  • marar verde
  • zeama de varza dupa gust
  • 200 ml bulion
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din maruntaie de pui cu sfecla rosie si praz:

Spalam bine carnea de pui, apoi o punem intr-o oala si o acoperim cu apa.  Spumam bine.
Curatam ceapa, morcovul, telina si sfecla si le taiem cubulete marunte. Le punem  peste carne si fierbem 20-25  de minute. Adaugam bulionul, tija de praz taiata rondele subtiri si mai fierbem 10 minute. Adaugam zeama de varza fiarta separat, potrivim de sare si piper, punem mararul si  mai dam 2-3 clocote.

TIPS-URI

1

Daca sfecla este mai palita, fierbeti-o separat, apoi o adaugati in ciorba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din maruntaie de pui cu sfecla rosie si praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu afumatura