Ciorba din perisoare de pui

de JulyCris in Ciorbe, 23 Ian 2014 | 3457 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de pui
  • 1 ou
  • 3-4 cepe
  • 1-2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • delikat
  • suc de rosii
  • fidea
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel tocat marunt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din perisoare de pui:

Se umple o oala cu apa si se da in clocot. Se da focul mic si se adauga cu grija perisoarele facute din: carnea amestecata cu oul,putin patrunjel tocat si delikat.(eu nu folosesc la compozitia de perisoare ceapa sau orez).

Se ia spuma de deasupra,iar cand nu se mai formeaza spuma se adauga legumele taiate marunt. Cand sunt aproape fierte se adauga sucul de rosii.(folosesc rosii facute in casa).Se mai pune delikat sau sare dupa gust si se mai lasa la fiert 15-20 de minute. Se pune o mana de fidea,se mai lasa 5 minute. Se opreste focul si se pune patrunjelul tocat marunt.

TIPS-URI

1

Uleiul se adauga si el in ciorbita deoarece carnea de pui e foarte slaba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din perisoare de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare de pui cu paste si smantana