Ciorba groasa de miel cu naut

de katty in Ciorbe, 4 Mai 2016 | 2969 vizualizari

 

Retete de Pasti

 

INGREDIENTE

  • 600 gr carne de miel cu os
  • 1 conserva naut
  • 1 morcov
  • 3 tije telina apio
  • 200 ml sos de rosii
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingurita boia iute
  • patrunjel verde pentru decor
  • optional iaurt pentru servit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba groasa de miel cu naut:

Intr-o oala, punem 1 lingura de ulei la incins si adaugam bucatile de carne. Le intoarcem pe toate partile si le lasam pana incep sa se rumeneasca usor. Stingem cu apa calda, cat sa acopere carnea si o lasam sa fiarba la foc mic.

Separat, in uleiul ramas punem la calit morcovii taiati cubulete, telina taiata cubulete, iar mai apoi ceapa tocata fin.

Cand legumele s-au inmuiat usor, iar carnea a fiert de jumatate adaugam legumele peste carne si le lasam sa fiarba aproximativ 10 minute. Adaugam sosul de rosii, sare, piper negru macinat, boiaua iute si nautul din conserva, scurs si clatit bine. F

ierbem 5-7 minute pana sosul se ingroase. Servim cu patrunjel  verde si iaurt, optional.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba groasa de miel cu naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare