Ciorba padurarului (de post)

de Ksenya in Mancaruri de post, 15 Mar 2016 | 12914 vizualizari

COMENTARII (33)

Geanina87 1

15.03.2016, 15:16

Panacris 1

15.03.2016, 15:31

Rahela Velicu 1

15.03.2016, 15:39

woww, buna rau!

- Andreea - 1

15.03.2016, 15:43

Gustoasa

simona72 1

15.03.2016, 15:53

Imi place maxim ce ai facut tu aici!

Ksenya 1

15.03.2016, 15:57

Multumesc de popas fetelor!

Ela68 1

15.03.2016, 16:14

ce gustoasa trebuie sa fie ! acrita cu corcoduse, wow, imi ploua in gura

Andra_Constantinescu 1

15.03.2016, 16:26

Buna!

Ksenya 1

15.03.2016, 16:29

da ela,are un gust aparte cu pasta de corcoduse

Ksenya 1

15.03.2016, 16:29

Multumesc de aprecieri!

laura_n 1

15.03.2016, 16:34

ah, pentru ciupercile alea si pentru leurda, big like!

Ina 1

15.03.2016, 17:20

Bya Ralu 1

15.03.2016, 19:25

Vin la masa

Merisor 1

15.03.2016, 19:29

Ioi, ce bunatate de ciorba ai facut!

Ksenya 1

15.03.2016, 20:10

ma bucur ca va place!

MotanLaOale 1

15.03.2016, 20:32

Ina 1

15.03.2016, 20:33

Grausorul de padure ce-i?

CameliaR 1

15.03.2016, 20:47

Rocsi 1

15.03.2016, 21:00

Ksenya 1

15.03.2016, 21:20

Multumesc de popas!

Ksenya 1

15.03.2016, 21:22

Ina,ii mai zice si untisor,pe aci prin zona il numesc garusor.de ce?...nu stiu,dar stiu ca se mai face si salata din el,bogat in vitamina C,Sper ca ti-am fost de folos cat-de-cat

-Licurici- 1

16.03.2016, 08:06

Cred ca-i tare buna! Arata foarte bine!

Gherca Daniela 1

16.03.2016, 09:22

o ciorba foarte sanatoasa si buna!

-Marius- 1

16.03.2016, 10:02

diaconta 1

16.03.2016, 10:22

Ce reteta ingenioasa si sigur foarte sanatoasa
Si prezentarea e minunata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute cu opintici (ghebe)in oala de lut