Ciorba radauteana

de zaharia_mihaela2005 in Ciorbe, 20 Dec 2010 | 10414 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 2 cartofi
  • 600 gr smantana
  • 5 galbenusuri
  • 2 cuburi concentrat de gaina
  • usturoi
  • otet
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Se taie pieptul de pui cubulete, se pune la fiert apoi se spumeaza. Morcovii , ardeiul si cartofii se taie cubulete si se adauga peste pieptul de pui. Separat se amesteca smantana cu galbenusurile . Cand legumele si carnea s-au fiert se adauga cubuletele de concentrat de gaina , se ia zeama in care au fiert si se adauga peste amestecul de smantana mestecand continu apoi se toarna inapoi peste legume. Usturoiul se bate ,se pune intr-o sita si se adauga la ciorba turnand zeama din ciorba peste el  ,apoi se adauga si otet,  se mai lasa sa fiarba 5 minute si dupa ce se stinge focul se adauga patrunjel tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]