Ciorba radauteana

de zaharia_mihaela2005 in Ciorbe, 20 Dec 2010 | 10368 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 2 cartofi
  • 600 gr smantana
  • 5 galbenusuri
  • 2 cuburi concentrat de gaina
  • usturoi
  • otet
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Se taie pieptul de pui cubulete, se pune la fiert apoi se spumeaza. Morcovii , ardeiul si cartofii se taie cubulete si se adauga peste pieptul de pui. Separat se amesteca smantana cu galbenusurile . Cand legumele si carnea s-au fiert se adauga cubuletele de concentrat de gaina , se ia zeama in care au fiert si se adauga peste amestecul de smantana mestecand continu apoi se toarna inapoi peste legume. Usturoiul se bate ,se pune intr-o sita si se adauga la ciorba turnand zeama din ciorba peste el  ,apoi se adauga si otet,  se mai lasa sa fiarba 5 minute si dupa ce se stinge focul se adauga patrunjel tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]