Ciorba radauteana a la Gaby_d

de Micutza Luana in Ciorbe, 13 Apr 2014 | 4976 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • o telina
  • un pastarnac
  • 4 morcovi
  • o ceapa
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 2 foi de dafin
  • o crenguta de cimbru
  • 300 gr smantana
  • 4 galbenusuri
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana a la Gaby_d:

Intr-o oala de pun circa 4 litri de apa la fiert impreuna cu legumele, pieptul de pui si vegeta .

Cand s-au fiert se strecoara iar in zeama rezultata se pune pieptul de pui taiat fasii si se pune din nou la foc .

Intr-un castronel se amesteca smantana cu galbenusurile si putin cate putin din ciorba .

Ciorba se da de pe foc si adaugam smantana incet pentru a nu se branzi, apoi se pune din nou la foc mic .

Intr-o craticiora calim un morcov dat prin razatoarea mica si strecuram zeama in ciorba (mi-e nu imi place sa adaug si morcovul) .

Se adauga usturoiul pisat, sare, piper si otet dupa gust .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana a la Gaby_d" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana