Ciorba ruseasca

de mihaelar63 in Ciorbe, 8 Iun 2013 | 14678 vizualizari

 

Am vazut ceva asemanator intr-o revista . Dar nu am crezut ca va fi atat de buna . Are ciorbita asta o culoare frumoasa de la sfecla cum nu am mai vazut , iar gustul este pe masura asteptarilor .

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 os de vitel
  • 1 patrunjel radacina
  • 200 gr telina
  • 200 gr sfecla rosie
  • 200 gr mazare verde
  • 200 gr varza verde
  • 200 ml suc rosii
  • 4 cartofi
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • leustean verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba ruseasca:

  1. Osul de vitel se pune la fiert in apa cu sare . Se spumeaza daca e necesar .
  2. Legumele se curata si se spala .
  3. Caliti usor , ceapa , morcovul,ardeiul si albitura taiate cubulete .
  4. Puneti legumele calite si cartofii taiati cuburi  in oala in care fierbe osul .
  5. Cand morcovii sunt patrunsi [in 20 min vor fi fierti fiind tineri ]se adauga varza fideluta , sfecla cuburi si mazarea verde .
  6. La sfarsit se adauga sucul de rosii si se mai da un clocot.
  7. Dregeti gustul cu leustean verde sare si piper .
  8.  

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ruseasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de sfecla rosie, arome bogate și culoare intr-un preparat traditional romanesc