Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

de Tabita _ in Ciorbe, 25 Oct 2013 | 55560 vizualizari

 

O ciorba gustoasa si hranitoare. Mie mi-a placut foarte mult. Sper sa va placa si voua. :D

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de porc
  • 2 ardei
  • 1 ceapa
  • 6 morcovi (mici)
  • 1 cartof (mare)
  • tarhon (patrunjel)
  • 100 g taitei de orez
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume:

Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa si cu putina sare. In primele minute de fiert se spumeaza. Se lasa sa fiarba aproximativ 45 de minute.

Legumele se curata, se spala si se taie: ardeii cubulete, ceapa se toaca marunt, morcovii se dau pe razatoare sau la robot, cartoful cubulete.

Se calesc legumele, mai putin cartoful, in putin ulei incins cateva minute. Apoi se adauga in oala peste carne si se lasa sa fiarba, toate in afara de cartof care se adauga dupa 10 minute. 

Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. 

Spre final se adauga taiteii de orez, apoi tarhonul.

Se stinge focul. Se serveste simpla sau cu smantana.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu smantana, otet, bors sau zeama de varza, alaturi de ardei iute proaspat sau murat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de potroace ( cu carne de curcan)