Ciorba taraneasca de novac

de Bucataras Monica in Ciorbe, 26 Mar 2016 | 10146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 ardei gras (rosu+verde)
  • 10 bucati peste
  • 3-4 rosii
  • 1 pastrarnac
  • 1 patunjel
  • 1 telina
  • o legatura leustean
  • 1 pahar orez
  • 2 morcovi
  • sare
  • piper
  • 1 l bors
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de novac:

Pasul1: tocam cubulete ardeiul, ceapa, albitura si morcovul lesandu-le la fiert impreuna cu sarea si piperul.

Pasul2:Dupa ce acestea au fiert adaugam rosia tocata cubulete impreuna cu borsul.

Pasul3:Spre sfarsit adaugam pestele si mai lasam la fiert maxim 2 minute.

Pasul4:Adaugam leusteanul tocat marunt si ciorbita poate fi servita!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de novac" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Zamfira 1

30.03.2016, 09:03

mihaelar63 1

03.04.2016, 00:20

La ciorba de peste ma prezint si eu

Bucataras Monica 1

03.04.2016, 19:10

Va astept cu drag

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]