Ciorba taraneasca picanta

de ela in Supe/Ciorbe, 7 Ian 2010 | 4956 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1conserva rosii decojite,
  • 1ardei gras rosu,
  • 1ardei iute,
  • 2-3 cepe,
  • 2cub concentrat de legume,
  • 3litri apa,
  • 1cartof,
  • sare,
  • boia
  • ,vegeta de legume[dupa gust]
  • leustean,
  • patrunjel,
  • 3-4aripi de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca picanta:

Cureti ceapa,cartoful,se taie marunt,la fel si ardeiul,ardeiul iute si se pune la fiert cu apa,sare, vegeta si cu aripile circa 20min. Adaugi rosiile din conserva maruntite,adaugi putin ulei,presari patrunjel tocat si leustean ,condimentezi.Cui ii place mai picant poate pune 2ardei iuti

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca picanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

ela 1

07.01.2010, 23:17

daca vrei acra pune putin otet sau bors de la knor,TEO

Teo 1

08.01.2010, 22:37

eu nu folosesc :''vegeta'', knor', delicat....sau ce ma trimiteti voi sa cumpar;otet ,zeama de lamaie.

KaloyanBulgaria 1

21.03.2010, 02:34

Scuzati-ma, Doamna, sunt bulgar si ma intereseaza din ce judet este aceasta reteta.Stiti?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca cu pulpe de pui ( reteta cu nr.400)