Ciorbita cu pulpa de porc

de Ina in Ciorbe, 2 Feb 2012 | 4110 vizualizari

 

Atat de buna pe frigul asta ... :-bd

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • o ceapa
  • un morcov 
  • 1/3 capatana telina
  • un pastarnac
  • un ardei gras
  • 3 cartofi
  • 150 g amestec mexican
  • o cutie cu rosii in bulion
  • sare
  • 700 ml de bors  de casa
  • leustean verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita cu pulpa de porc:

Pulpa de porc se taie cubulete, pe care le dam un 2-3 clocote  in apa cu putina sare. Scurgem apa si clatim bucatile de carne de eventuala spuma ramas

Tocam legumele proaspete si le inabusim in 2-3 linguri cu ulei, adaugam apoi sare, amestecul de legume mexicane si 2-3 litri de apa si lasam sa fiarba totul la foc mic. Dupa 5-10 minute adaugam cubuletele  de carne, iar cand totul este aproape fiert punem si cartofii taiati cubulete. 

Cand si cartofii sunt fierti, adaugam sucul de rosii, iar la final borsul fierbinte. Potrivim de sare, oprim focul si presaram leustean din belsug.

Servim fierbinte, cu ardei iute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita cu pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

ieri la 13:17

Plăcintă cu cartofi și pui - Irezistibil de gustoasă și sățioasă

ieri la 10:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc cu varza