Ciorbita de dovlecei

de onuta in Supe/Ciorbe, 12 Sep 2010 | 4389 vizualizari

 

SE POATE SERVI SI RECE CU IAURT PESTE ,MAI ALES PENTRU ZILELE CANICULARE

 

INGREDIENTE

  • 2 ardei grasi
  • o legatura de praz ( am folosit praz in loc de ceapa, este mai gustos. )
  • 4 dovlecei
  • sare, piper
  • marar ( o legatura )
  • apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de dovlecei:

1. Se curata dovleceii de coaja , se spala si se taie cubulete . Se pun intr o cratita  la fiert  timp de 15-20min.

2. Prazul se spala , se taie rondele . Ardeii grasi se spala, se curata de seminte si se taie patratele.

3. Toate acestea se adauga in ciorbita cand apa fierbe.

Cand totul este fiert  , se adauga mararul tocat marunt.

4. Se da deoparte cratita si se acopera cu capac.

POFTA BUNA !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi, reteta gustoasa a bunicii