Ciorbita de porc cu praz si varza murata

de ANCA in Supe/Ciorbe, 28 Dec 2009 | 11707 vizualizari

 

..ce poate fi mai bun cu ocazia Sarbatorilor de iarna?:)) excelenta la mahmureala de dupa Revelion:))

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg piept de porc si gulas de porc
  • 2 fire praz
  • jumate de varza mica
  • 1,5 l zeama de varza acraaaaa
  • 300 ml suc de rosii
  • 2-3 cartofi
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • albitura - radacina patrunjel, pastarnac, o telina
  • un ardei gras
  • leustean, patrunjel, tarhon
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de porc cu praz si varza murata:

Carnea se spala si se pune la foc, se spumeaza, si se lasa la fiert cam 30 minute, sa se fiarba carnea.

Legumele se toaca marunt, prazul rondele, varza se taie fin.

Am adaugat intai radacinoasele si varza, dupa 5 minute ceapa, prazul, cartofii cubulete si ardeiul, si cand sunt aproape fierte, am pus sucul de rosii si zeama de varza clocotita separat. Am pus si tarhonul uscat, am mai dat cateva clocote si am oprit focul, adaugand verdeata.

Se potriveste gustul cu sare si piper.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de porc cu praz si varza murata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Teo 1

02.01.2010, 18:51

stiu ca prazul ii da un gust ....de-ti vine sa ceri a 2a portie,nu-i asa?

ANCA 1

03.01.2010, 10:47

asa-i, Teo!!

mihaelar63 1

17.01.2010, 00:03

mmm... ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca din carne de porc