Ciorbita de purcel

de Laly in Ciorbe, 26 Apr 2010 | 4624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de purcel
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 2-3 linguri bulion
  • leustean verde
  • bors dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de purcel:

Se taie carnea (in cazul meu am folosit oase de purcel,asta a fost dorinta baiatului meu),se spala si se pune cu apa rece pe foc.

Intre timp se taie zarzavatul.Se pun rosiile in apa clocotita pentru a le curata mai usor de pielita.Se dau si ele pe razatoare.

Cand incepe carnea sa fiarba,se spumeaza bine.Dupa ce terminam de spumat adaugam zarzavatul si lasam sa fiarba bine.

Cand ciorbita este aproape gata se adauga sarea,bulionul si borsul.Mai lasam sa dea in cateva clocote.

La sfarsit se adauga verdeata proaspata.

                                                          Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

Ciorbita de porc are un gust mai bun daca este acrita cu zeama de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de purcel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]