- Ingrediente:
    
        - 500g ciuperci
 
        - 1 ceapa
 
        - 1- 2 catei de usturoi
 
        - 2 linguri cu faina
 
        - 2 linguri ulei
 
        - patrunjel
 
        - sare
 
        - piper
 
        - apa
 
    
     
						
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 4
																												Timp de preparare: sub 60 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu ciuperci- de post:
						
    - Taiem ceapa si o calim.
 
    - Intre timp taiem ciupercile felii, dupa ce le-am spalat si curatat si le adaugam peste ceapa.
 
    - Lasam pe foc acoperite cu un capac sa se inabuse aproximativ 20 de minute.
 
    - Punem si usturoiul tocat fin.
 
    - Adaugam faina  si apa cat sa acopere ciupercile si lasam sa clocoteasca bine.
 
    - Potrivim de sare si piper.
 
    - Presaram verdeata.
 
    - Se serveste calda sau rece  (imi place mai mult) cu mamaliguta 
 
 
                        
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu ciuperci- de post" nu uita sa-i faci un review.