Ciulama de ciuperci cu piept de pui

de AnyCostescu in Pui, 23 Oct 2012 | 7323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci pleurotus
  • 250 g ciuperci champignon
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • ulei pt calit
  • 250 g smantana
  • condimente
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci cu piept de pui:

Ciupercile se spala si se taie bucatele mai mici. Se curata ceapa si morcovul, se taie si se pun la calit impreuna cu ciupercile. Se calesc bine de tot apoi se pune pieptul de pui taiat bucatele si se calesc impreuna. Se pune o cescuta de apa si se lasa sa fiarba pana totul este gata. Se condimenteaza dupa gust cu fel de fel de mirodenii. La sfarsit adaugam smantana si usturoiul pisat si mai lasam sa dea un clocot.

Se serveste imediat..

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu ciuperci si pui