Ciulama de pui

de mihaelaM in Pui, 30 Apr 2011 | 3561 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 ciocanele
  • ulei de masline
  • 1ceapa
  • 2-3 fire de usturoi
  • 1lingura faina
  • 1cub knor de gaina
  • piper alb
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Ciocanelele le-am parlit,le-am spalt dupa care le-am parpalit:))putin in ulei de masline.Dupa ce am scos ciocanelele am adaugat ceapa taiata marunt marunt,apoi usturoiul,le-am lasat sa se caleasca bine.

Peste cepa si usturoiul calite am adaugat 500ml supa facuta din cubul knor,apoi am pus ciocanelele si am lasat sa fiarba timp de 25 min dupa care intr-o farfurioara am pus o lingura cu varf de faina si am amestecat cu putina apa.Aceasta compozitie de faina am pus-o peste pulpe impreuna cu piperul si am lasat sa fiarba in cca 20min.

Gata ,am dat la o parte de pe foc si am pus putin patrunjel tocat marunt.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci si mamaliga