Ciuperci cu mărar și maioneză

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 20 Oct 2015 | 2881 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de ciuperci (ciuperci proaspete-fierte)
  • 1/2 legătură mărar proaspăt
  • 4 linguri maioneză
  • 7-8 căței de usturoi
  • sare, piper după gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu mărar și maioneză:

Clătim cu multă apă ciupercile din conservă, le scurgem de apă și chiar le stoarcem puțin. Dacă folosim ciuperci proaspete, acestea le vom fierbe în apă cu puțină sare timp de 15 minute, apoi lăsăm să se răcească.

Tocăm mărunt ciupercile.

Spălăm mărarul verde, îl ștergem de apă și-l tocăm mărunt. Curățăm și pisăm cățeii de usturoi.

Amestecăm toate ingredientele, 4 linguri de maioneză și adăugăm sare, piper după gust. Lăsăm ciupercile câteva ore la rece astfel gusturile se vor omogeniza mai bine.

Se poate servi cu feliuțe de pâine prăjită, foi de plăcintă, lipie sau pur și simplu într-o felie de ardei, este foarte decorativ și extrem de gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu mărar și maioneză" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta "Bucuria culorilor"