Ciuperci cu pui in sos de vin alb

de ralu_ca in Pui, 7 Sep 2014 | 8257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa rosie
  • 1 capatana usturoi
  • 600 g ciuperci
  • 1 piept de pui
  • cateva rosii
  • 50 ml suc rosii
  • 1 ardei gras
  • 2-3 linguri smantana
  • 1 pahar vin alb
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 40 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu pui in sos de vin alb:

Am topit untul in tigaie, am adaugat ceapa si usturoiul tocate marunt si le-am calit cateva minute, amestecand continuu. Am adaugat ciupercile si ardeiul gras tocate grosier si am lasat sa fiarba la foc mediu cateva minute. Intr-o alta tigaie am rumenit puiul taiat cubulete, dupa care am adaugat in tigaia cu ciuperci. Rosiile le-am taiat cubulete pe care le-am adaugat alaturi de sucul de rosii si vin. Am fiert approx 10 minute cu capacul pus. Dupa ce scade, am pus smantana, sare, piper, iar la final am asezonat cu patrunjel tocat.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu pui in sos de vin alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]