Ciuperci cu sos bechamel

de ana in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2010 | 20611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ciuperci
  • 500 ml lapte
  • 50 gr faina
  • 50 gr unt
  • 4 linguri de ulei
  • 1 legatura de marar
  • 2 catei de usturoi
  • sare,piper alb,nuscoara
  • 200 ml smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu sos bechamel:

Feliem ciupercile si le calim in ulei 3-4 minute.

Preparam sosul bechamel :topim untul,adaugam faina si la urma laptele ,lasam sa clocoteasca 2 minute.Asezonam dupa gust cu sare ,piper si nucsoara.

Sosul il turnam peste ciuperci ,apoi le mai punem pe foc pentru 2 clocote ,la sfarsit adaugam smantana ,mararul si usturoiul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Roxana 1

19.05.2010, 15:31

yummy yummy

nadina73 1

19.05.2010, 18:45

mariana sigur ne intalnim daca ajungi prima sa-mi ti si mie si si invers daca ajung eu prima iti pun si tie deoparte

epurasha2bb 1

19.05.2010, 18:48

ok nadina!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

pe 30.10 la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]