Ciuperci cu sos bechamel

de ana in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2010 | 19836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ciuperci
  • 500 ml lapte
  • 50 gr faina
  • 50 gr unt
  • 4 linguri de ulei
  • 1 legatura de marar
  • 2 catei de usturoi
  • sare,piper alb,nuscoara
  • 200 ml smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu sos bechamel:

Feliem ciupercile si le calim in ulei 3-4 minute.

Preparam sosul bechamel :topim untul,adaugam faina si la urma laptele ,lasam sa clocoteasca 2 minute.Asezonam dupa gust cu sare ,piper si nucsoara.

Sosul il turnam peste ciuperci ,apoi le mai punem pe foc pentru 2 clocote ,la sfarsit adaugam smantana ,mararul si usturoiul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Roxana 1

19.05.2010, 15:31

yummy yummy

nadina73 1

19.05.2010, 18:45

mariana sigur ne intalnim daca ajungi prima sa-mi ti si mie si si invers daca ajung eu prima iti pun si tie deoparte

epurasha2bb 1

19.05.2010, 18:48

ok nadina!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu ciuperci si sos bechamel