Ciuperci făcute tocăniță

de Panacris in Mancaruri de post, 12 Aug 2014 | 4161 vizualizari

 

O mâncărică ușoară, de vară și de post;) Simplă și gustoasă.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon 500 g,
  • ceapă galbenă 3 bucăți,
  • ardei de vară, colorați, 3 bucăți,
  • roșii 4 bucăți,
  • sare iodată,
  • ulei de măsline.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci făcute tocăniță:

Ceapa și ardeii se curăță, se taie fideluță și se călesc ușor în ulei de măsline, într-un vas înalt, gen Wok;) După ce au devenit translucide, se adaugă ciupercile feliate, se asezonează de sare, se acoperă, atenție nu se adaugă niciun fel de lichid:D  și se lasă la gătit,  cca. 30 de minute la foc mediu. După ce s-au gătit ciupercile, se adaugă roșiile feliate, se mai lasă la gătit cca. 15 minute, până se îmbină gusturile. Apoi se servesc ca atare sau acompaniate de pâine, mămăligă, paste, cartofi natur, cratofi piure. Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci făcute tocăniță" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu tarhon (CA-N ARDEAL)