Ciuperci fripte

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2013 | 9741 vizualizari

 

Îmi plac mult ciupercuţele. Cam sub orice formă pregăite. De data asta, la o friptură de miel,am preferat să le frig. Un strop de sare, piper şi o ploaie de pătrunjel…şi garnitura-i gata!

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • 1 ceapă roşie mică
  • ulei
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • pătrunjel proaspăt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci fripte:

Ciupercile şi ceapa roşie se curăţă şi se toacă mai mare. Ceapa se pune la călit în puţin ulei până se înmoaie, apoi se adaugă ciupercile şi usturoiul, se presară cu sare şi piper şi se lasă la foc până scade lichidul pe care l-au lăsat.

Se presară cu pătrunjel tocat şi se servesc ca garnitură la cărniţă sau pe pâine prăjită. În acest caz se poate rade şi un pic de caşcaval deasupra.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci fripte" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

elucubratiiculinare 1

24.03.2014, 09:28

waw, cat de bine arata

Xandrinne 1

21.12.2015, 08:49

Rahela Velicu 1

27.12.2016, 13:22

cat de bine arata ciupercile astea!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]