Ciuperci la cuptor

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 10 Dec 2014 | 11987 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 buc ciuperci champignon mari,
  • o capatana usturoi,
  • 3-4 linguri ulei,
  • o legatura patrunjel,
  • sare,
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la cuptor:

Ciupercile se curata, se inlatura piciorusele si se spala in multe ape. Palariile ciupercilor se pun la scurs si se aseaza intr-o tava unsa  cu ulei. Piciorusele ciupercilor se toaca marunt, se amesteca cu usturoiul pisat, ulei si patrunjel verde tocat marunt. Se condimenteaza cu sare si piper. Cu aceasta compozitie se vor umple palariile ciupercilor.

Se dau la cuptor pentru 20-25 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci la cuptor (de post)