Ciuperci la cuptor

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2010 | 5415 vizualizari

 

Cum m-am indragostit de ciuperci azi am gatit o altta reteta ...
Nu am stiut ce nume sa-i dau ... poate ma ajutati voi....

 

INGREDIENTE

  •  20 ciuperci
  • 100g branza
  • 100g cascaval
  • cateva frunze de ceapa verde
  •  1 legatura mica de marar
  • 1-2 linguri de smantana
  • 3 catei usturoi( feliati subtire)
  • 2-3 rosii ( feliate)
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la cuptor:

Am spalat bine ciupercile si le-am scos piciorusele.

Am dat pe razatoare branza si cascavalul. Am tocat marunt frunze de ceapa si mararul. Rosiile si cateii de usturoi au fost feliate subtiri.

Am amestecat intr-un castron branza, cascavalul, samantana, ceapa si mararul si le-am potrivit de sare si piper. Am umplut apoi palarioarele ciupercultelor cu amestecul de mai sus. Peste stratul de branza am asezat feliutele de usturoi iar deasupra am pus feliile de rosii.

Le-am dat la cuptor in tava tapetata cu hartie de copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Adinacarla 1

19.06.2010, 22:24

Multumesc.

nadina73 1

24.06.2010, 17:42

si eu vreau adincarla am venit cu furcile

Adinacarla 1

24.06.2010, 17:51

bine ai venit nadina...cu draga inima...mai fac o portie si pentru tine special...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv budinca rest, restul e istorie