Ciuperci pane

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2012 | 4678 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci albe
  • 2 oua
  • pesmet
  • sare
  • piper.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane:

Se curata apoi se spala bine ciupercutele si se lasa 10 minute la scurs.
Se sterg cu un prosop de hartie, se dau bine prin ou batut cu sare si piper apoi se trec prin pesmet. Va puteti ajuta cu ajutorul a doua scobitori. Eu asa am procedat. Se prajesc in tigaia cu ulei incins.
Se intorc cu grija pe toate partile iar dupa ce sunt gata se scot pe un servetel de hartie astfel incat sa absoarba surplusul de ulei.

Sunt delicioase alaturi de un mujdei:D!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pane