Ciuperci pane

de adela1981 in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2012 | 7557 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg ciuperci Champignon
  • sare, piper
  • 2-3 oua
  • 100 gr faina
  • pesmet
  • ulei
  • frunze de patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane:

Se curata si se spala ciupercile. Se bat ouale cu un praf de sare si se adauga patrunjelul verde, tocat. Se condimenteaza ciupercile si se dau prin faina. Apoi se trec prin oul batut si pesmet. Se prajesc in uleiul incins pe ambele parti, apoi se scot pe servetele de bucatarie, ca sa absoarbe uleiul.  Servim calzi, sunt bune si reci!!! Pofta mare!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]