Ciuperci "pastramoase"

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2010 | 4477 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 ciuperci proaspete mai mari
  • 3 felii pastrama mai mari
  • 1 rosie
  • partunjel verde
  • marar verde
  • 1 ou
  • cascaval
  • ulei
  • sare
  • piper
  • zeama de la jumatate de lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci "pastramoase":

Ciupercile se spala bine, li se scot coditele  si se curata de pielita. Se pun intr-o tava in care am pus hartie de copt. Se condimenteaza cu sare si piper,se stropec cu putin ulei si zeama de lamaie.

Pastrama se taie bucatele foarte mici.

Rosia ,se spala,se taie marunt si se mai stoarce putin din zeama.

Patrunjelul si mararul se spala,se indeparteaza coditele si se toaca marunt de tot. Intr-un bol se amesteca pastrama,rosia si verdeata.

Oul se bate cu putina vegeta si se toarna in bolul cu pastrama. Se invart bine toate ingredientele si cu aceata compozitie se umplu ciupercile.

Deasupra se pune cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mici. Tava cu ciupercile umplute se dau in cuptorul incins si se lasa circa 30-35 min.

Se servesc simple sau alaturi de piure,o pulpita sau ce mai doriti. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci "pastramoase"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

30.06.2010, 15:54

ce bine arata , sale mannci din ochi nu alta , 5 furcu

Rocsi 1

30.06.2010, 17:48

multumesc mihaela...

eclerash 1

30.06.2010, 18:04

absolut superb arata!si imi fac cu ochiul....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branza feta la gratar