Ciuperci sote

de JulyCris in Mancaruri de post, 6 Sep 2014 | 6281 vizualizari

 

Prima data am mancat asa niste ciupercute la mare… Si nici nu mi le luasem eu. Dar am gustat si mi-au placut tare mult. Dupa gust mi-am dat seama ca se faceau foarte, foarte simplu, asa ca am incercat si eu sa le fac acasa. Acum le fac constant pt ca se mananca rapid si sunt si o sursa considerabila de proteine.

 

INGREDIENTE

  •  1/2 kg ciuperci champignon
  • 3-4 linguri ulei
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci sote:

Spalam ciupercile, le curatam si le taiem in bucati potrivite.

Intr-o tigaie punem uleiul, apoi adaugam ciupercile si le lasam sa se caleasca bine. Isi vor lasa apa, lasam pana scade toata apa.

Adaugam sare si piper dupa gust iar la final adaugam usturoiul zdrobit si patrunjel verde.

Amestecam si servim ca garnitura langa o fripturica sau ca atare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci sote" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci sote