Ciuperci umplute

de marinicayou10 in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2010 | 3520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci de care doriti si cat de mari vreti,
  • 10 felii sunca orice fel(sunca de praga,kaizer,costita,etc),
  • cascaval o rola mica
  • sare,
  • piper,
  • putin ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se curata si spala bine ciupercile si se pun cu coditele in jos ca sa se scurga de apa.Intr-o tava punem o folie de aluminiu sau hartie de copt,o ungem cu ulei si asezam ciupercile cu coditele in sus.Presaram putina sare si piper,punem sunca taiata cubulete si apoi cascaval deasupra.Dati la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc si sunt gata.

Serviti calde neaparat :) Pofta buna ca sunt super bune :)

TIPS-URI

1

puteti face mai multe feluri de compozitie pentru umplut cum ar fi: cu carne tocata,cu ceapa si sunca,etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu cascaval