Ciuperci umplute

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2010 | 4281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 ciuperci champinioane,
  • o ceapa potrivita,
  • un ou,
  • patrunjel verde tocat,
  • sare,
  • piper,
  • mozzarela
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se curata ciupercile de pielita si se scot coditele.Se spala si se lasa sa se scurga de apa.Ceapa se toaca fin si se pune la prajit cu 3 linguri ulei de masline,se adauga coditele si 4 palarioare tocate marunt,se pune sare si piper.Se lasa pe foc pana scade apa pe care au lasat-o ciupercile si se opreste din fiert.Dupa ce se raceste se adauga un ou si patrunjel verde tocat marunt.Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile si se pune deasupra o felie subtire de mozarela.Le-am servit cu orez ghiveci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

nadina73 1

17.11.2010, 16:23

vreauuuuuuuuuuuuuuusa inteleg ca sant pt mine nurocsi oricum nu papasuper 5f

RuxyRux 1

17.11.2010, 18:44

Ce bunute sunt...arata bine...imbietor

vanilla 1

19.11.2010, 14:45

si mie imi plac ciupercile indiferent cum sunt!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bruschete calde cu ciuperci si mozzarella