Ciuperci umplute cu cabanos si branzeturi

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2020 | 2331 vizualizari

 

  Ciupercile umplute ataca din nou !!!! Pai cum sa nu ne placa daca sunt un aperitiv gustos si as putea spune chiar light .Posibil ca as fi pus mai mult cabanos . Doar ca pana m-am invartit prin casa , o parte din el a disparut :D

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci champignon
  • 200 gr rosii cherry
  • 150 gr cabanos
  • 100 gr gorgonzola
  • 100 gr branza Gran Padana [ asemanatoare cu parmezanul ]
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 fire patrunjel verde
  • 2 linguri pesmet
  • 1/2 lingurita oregano uscat maruntit
  • 1/2 lingurita usturoi granulat
  • 1/4 lingurita piper macinat
  • sare
  • frunze sfecla tanara,ridichi - pt.decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu cabanos si branzeturi:

  1. Ciupercile se spala si se lasa sa se zvante .
  2. Cabanosul se taie rondele subtiri .
  3. Se scot piciorusele de la ciuperci si se blendeaza in vasul mixerului impreuna cu verdeata , branza gongorzola si condimentele .
  4. Se amesteca pasta obtinuta cu pesmet .
  5.  Ciupercile se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt .
  6. In fiecare palariuta asezati cate o bucata de cabanos si le umpleti cu amestecul preparat  mai sus .
  7. Razuiti pe deasupra branza din abundenta .
  8. Se da tava la cuptor  20 minute la 205 grade Celsius , cu ventilatie .
  9. La servire ciupercile sunt din nou ,, ninse " cu branza razuita [ pentru aspect ].
  10. Rosioarele se taie in doua si se distribuie cate o jumatate pe fiecare ciupercuta umpluta .
  11. Aceste ciuperci umplute sunt gustoase  atat calde , cat si reci .
  12. Se pot servi ca atare sau ca si garnitura langa o bucata de carne .
  13.    Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Puteti inlocui cabanosul cu carne de pui , sunca , sau puteti renunta la acestea .

2

Aceste ciuperci umplute sunt gustoase atat calde , cat si reci .

3

Se pot servi ca atare sau ca si garnitura langa o bucata de carne .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu cabanos si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute