Ciuperci umplute cu pate vegetal

de CookieMonster in Aperitive / Garnituri, 17 Apr 2013 | 4941 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • pate vegetal
  • ulei de arahide
  • seminte de floarea sorelui decojite
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu pate vegetal:

1. Ciupercile se spala bine, se rup piciorusele si se pun la scurs cu palaria in jos.

2. Bine scurse palariile de ciuperci se ung bine cu uleiul de arahide, se umplu cu pate vegetal (http://www.bucataras.ro/retete/pate-vegetal-din-soia-44952.html) si se orneaza cu seminte de floarea soarelui.

3. Se dau la cuptorul preincalzit la 180 C (foc mediu) pentru 25-30 de minute.

Se servesc atat calde cat si reci.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Tava se tapeteaza cu hartie de copt

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu pate vegetal" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]