Ciupercute cu usturoi si cascaval

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 3 Aug 2011 | 3952 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • 500g ciupercute
  • cativa catei de usturoi
  • cascaval ras
  • sare,piper.

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute cu usturoi si cascaval:

Curatam si spalam usturoiul apoi il taiem cat de marunt putem.

Curatam si ciupercutele, le spalam, le taiem piciorusele apoi le maruntim bine.

Calim in putin ulei incins usturoiul si piciorusele ciupercutelor taiate marunt. Dupa ce sunt calite, le scoatem pe un servetel de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Palarioarele ciupercilor le asezam intr-o tava, le umplem cu amestecul de usturoi, condimentam iar deasupra asezam putin cascaval ras.

Introducem tava in cuptorul incins si le lasam pana prind o culoare frumoasa.
Ies absolut delicioase si sunt si simplu de facut!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute cu usturoi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]