Ciupercute ingrasate

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2010 | 3884 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ciuperci champignion proaspete foarte mari
  • un graunte usturoi
  • 1/2 ardei capia rosu
  • o felie dovlecel
  • o felie de vanata
  • un cub branza topita cu smantana
  • verdeata -marar si patrunjel
  • sare,piper
  • 1 felie de kaiser afumat/bacon/pastrama porc
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute ingrasate:

Se curata ciupercile de pielite si e cotoare.Cotoarele se toaca marunt.Tot marunt tocam usturoiul, ardeiul, dovlecelul, vanata, kaizerulcubul de branza si verdeata.Amestecam totul si apoi ''ingrasam '' ciupercile.

Ungem tava cu putin unt, incingem cuptorul si bagam ciupercile la foc mediu pana se rumenesc.Se scot si se servesc caldute cu rosii si fasii de vinete alaturi.Vinetele le-am taiat subtire si le-am ondulat evantai si le-am prins cu o scobitoare, apoi le-am dat la cuptor. Se presara sare si piper la servire. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute ingrasate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv globulete festive