Clatite cu ciocolata si cappuccino

de CameliaR in Dulciuri, 12 Feb 2016 | 4193 vizualizari

 



''Clatite rumenite, cu dragoste pregatite''!
 
 
 

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 300-350 ml lapte
  • 2 oua
  • 100 gr ciocolata topita
  • 1 plic cappuccino
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 1 praf de sare
  • 40 gr unt topit
  • Pentru ornat:
  • frisca
  • chipsuri de ciocolata
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu ciocolata si cappuccino:

Mod de preparare: 

Topim untul. Intr-un bol amestecam ingredientele uscate ( faina, zaharul vanilat, plicul de cappuccino si praful de sare). Mixam cele 2 oua cu laptele, esenta de vanilie si untul topit. Turnam amestecul lichid peste amestecul cu ingrediente uscate. Mixam bine iar apoi adaugam ciocolata topita. Eu am folosit topping de ciocolata. Incorporam bine ciocolata. Ungem tigaia de clatite cu un servetel imbiat in ulei. Asa trebuie sa procedam dupa fiecare clatita. Cu un polonic turnam usor compozitia in centrul tigaii. Lasam aproximativ 1 minut clatita la foc mediu, iar apoi o intoarcem pe partea cealalta.

Decor:

Intr-un bol punem o cescuta de frisca lichida. Mixam pana se ingroasa. Ornam clatitele cu frisca si chipsuri de ciocolata. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu ciocolata si cappuccino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (26)

CameliaR 1

15.02.2016, 11:01

mihaelar63 1

16.02.2016, 23:11

Ce prezentare deosebita

CameliaR 1

16.02.2016, 23:41

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Estonian Kringel