Clatite cu umplutura de drob

de Mariuka in Porc, 3 Mar 2012 | 4654 vizualizari

 

Aveam prin congelator o punga cu organe gata pregatite pentru drob, cum ramasese de la Craciun si cum la mine nu prea se mananca drobul nu stiam ce sa fac cu ea, asa ca am improvizat ...

 

INGREDIENTE

  • 12 clatite
  • 1 Kg (aproximativ) organe pentru drob
  • 4 oua 
  • 1 mana faina de grau 
  • sare 
  • piper
  • putin marar tocat 
  • 100 ml lapte
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu umplutura de drob:

Clatitele se pregatesc dupa reteta clasica. (mie mi-au mai ramas clatite si le-am umplut cu dulceata de salcam).

Pentru umplutura de drob procedam astfel : se amesteca organele fierte si tocate cu 3 oua, faina, sare si piper dupa gust si putin marar tocat.

Se umplu clatitele cu aceasta umplutura, se impaturesc si se aseaza intr-o tava de cuptor. 

Un ou se bate, se adauga laptele si sosul obtinut se toarna peste clatite. 

Se dau clatitele la cuptor pana se rumenesc.

Din umplutura de drob mie mi-a mai ramas si am copt cativa jighiri.

Clatitele le-am servit cu salata de varza acra. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu umplutura de drob" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu sunca afumata si sirop gros de mere(dulceata de mere)