Clatite umplute la cuptor

de kata0587 in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2010 | 8181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Clatita
  • 200g faina
  • 250ml lapte  
  • 2 oua
  • 50ml ulei
  • sare
  • Compozitie
  • o lingurita zahar
  • o pulpa de pui fiarta (se poate pune si piept)
  • 100 g cas 
  • 1 ceapa
  • pesmet
  • unt
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute la cuptor:

Din faina, lapte, oua, ulei, sare si zahar se fac clatite mai grosute (mie mi-au iesit 5 clatite).

Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in ulei.  Peste ceapa adaugam carnita fiarta taiata marut si condimentam cu sare, piper si patrunjel.  Lasam la prajit aproximativ 5 minute. Ungem un vas de yena cu unt si tapetam cu pesmet apoi ne ocupam de clatite. Punem in mijlocul fiecarei clatite cate un pic de compozitie de ceapa cu carne, apoi punem branza rasa si impaturim clatita.  Pachetelul astfel facut il punem in vas. Procedam astfel cu toate clatitele. Punem apoi peste clatite cateva feliute de branza si turnam un amestec din ou si smatana peste acestea.

Dam la cuptor 30 minute la foc potrivit spre tare. Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite la cuptor cu spanac si branza