Coaste de porc impanate cu carnati

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 4 Apr 2015 | 4727 vizualizari

 

Leguma mea preferata......

 

INGREDIENTE

  • cca 770 g coasta de porc
  • 2 carnati de casa afumati de la Sergiana
  • amestec condimente carne de porc de la Kotanyi
  • usturoi
  • ulei de masline
  • sos de soia Inedit
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc impanate cu carnati:

Bucata de coasta am taiat-o pe lungime dar nu pana la capat cat sa pot sa pun cele doua bucati de carnati, care intamplator sau nu, au fost exact cat lungimea coastei.

Dupa ce am sectionat coasta de porc am condimentat-o pe toate partile,am asezat pe lungime bucatile de carnat si am pus si bucatica catei de usturoi.

Am legat strans bucata de coasta,apoi am stropit-o cu ulei de masline si sos de soia.Bucata de coasta am asezat-o in hartie de copt am aruncat cativa catei de usturoi necuratati,am impachetat bine coasta am asezat-o in vas de yena si am bagat-o la cuptor.

Dupa aproximativ 1 ora am turnat o cana de apa peste hartia de copt,am lasat inca 1/2 de ora,apoi am desfacut hartia si am lasat sa se rumeneasca inca 20-25 min. Am servit cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc impanate cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Sim0na 1

06.04.2015, 18:48

Cum sa refuz asa ceva?!

iry-gabriela 1

07.04.2015, 10:13

};- bun

mihaelar63 1

07.04.2015, 17:13

Deci acum ai ajuns sa imbini din nou carnatul intre doua costite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc afumate dulci-picante