Coaste de porc in sos iute-dulceag-acrisor

de violeta30 in Porc, 20 Ian 2020 | 2502 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coaste de porc
  • marinada (condimente de porc, piper, sare, boia de ardei iute din piri-piri, praf de usturoi,sos de rosii iute)
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc in sos iute-dulceag-acrisor:

Coastele se vor portiona in bucati potrivite si spala ca sa cada toate resturile de oase ramase in urma portionarii. Se lasa la scurs si se tamponeaza bine de excesul de apa.

Pregatim marinada din ingredientele enumerate mai sus si vom pune coastele in marinada amestecand bine. Punem folie peste vas si lasam la frigider, de preferat de pe o zi pe alta, dar daca nu e timp, chiar si 30-40 minute.

Pregatim gratarul si coacem coastele pe toate partile.

O minunatie de te lingi pe degete ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc in sos iute-dulceag-acrisor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]