Cocktail din fructe de mare servit cu legume mexicane si muguri de soia

de nico15 in Fructe de mare, 28 Mar 2011 | 10056 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g de fructe de mare
  • 200 g de legume mexicane
  • 100 g de muguri de soia
  • 70 g de portocala
  • 50 g de grapefruit rosu
  • 50 g de salata verde
  • Sare, piper
  • Maioneza,
  • Ketchup
  • Curry,
  • Frunza de dafin
  • Sos ardei iute
  • Vifon
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocktail din fructe de mare servit cu legume mexicane si muguri de soia:

Fructele de mare se dezgheata, se mai fierb in putina apa in care am pus sare si o frunza de dafin  dupa care se vor trage la tigaie in unt. Legumele mexicane se vor fierbe 10-15 minute pentru a fi patrunse dar vor trebui sa fie fierte al-dente, dupa care se vor adauga peste fructele de mare pentru a fi sotate cateva minute, se adauga sare si piper. Dupa aceea se vor scoate din tigaia in care au fost sotate si se vor lasa un pic sa se tempereze. Dupa ce s-au racit un pic se adauga amestecul din maioneza, ketch-up si sosul de ardei iute Vifon se amesteca bine.

Separat pregatim cupele(paharele de sampanie) pentru servirea cocktail-ului nostru, glasam paharul cu curry iar pe fundul paharului adaugam salata verde taiata foarte fin si 4-6 cubulete de grepfruit rosu, dupa care putem adauga compozia noastra, pe marginea paharului putem adauga o felie de grepfruit rosu sau portocala.

Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocktail din fructe de mare servit cu legume mexicane si muguri de soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu fructe de mare si parmezan