Cocorada cu branza

de lili in Piine, 25 Aug 2010 | 8413 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • apa,
  • faina
  •  sare,
  • drojdie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocorada cu branza:

Facem un aluat ca si pentru paine din apa, faina sare, drojdie .

Dupa ce dospeste facem cocorazile. Luam bucata de aluat , o intindem rotund si o umplem cu branza.

Vara branza se poate amesteca cu cozi de ceapa si marar. Eu am pus acuma bucati de carnat.Este foarte buna cand se pune la copt pe frunze de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocorada cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]