Cocosel cu andive la cuptor

de Catalina L in Pui, 11 Oct 2019 | 2713 vizualizari

 

O mancare rapida de preparat, in 10-15 minute este gata ramane numai s-o puneti si s-o lasati  la cuptor.
Puteti adauga legumele dorite in jurul cocoselului, incercati andivele la cuptor sunt foarte bune si singure fara carne.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/10/cocosel-cu-andive-la-cuptor.html
 
 

 

INGREDIENTE

  • 1 cocoșel (in jur de 500 gr)
  • 15 gr ulei de masline
  • 20 gr bulion concentrat de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 4 andive- 500 gr
  • 10 gr ulei de masline
  • sare, piper
  • cimbru uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocosel cu andive la cuptor:

Curatati si tocati marunt usturoiul.

Amestecati uleiul cu concentratul de rosii si usturoiul.

Ungeti bine cocoselul cu pasta obtinuta.

Puneti-l intr-un vas pentru cuptor.

Se indeparteaza cotorul si se spala rapid sub apa rece andivele.

Taiati-le in 2 daca sunt mari si depuneti-le in jurul cocoselului. Ungeti-le cu un pic de ulei.

Puneti sare, piper si cimbru uscat.

Acoperiti (cu o foaie de aluminium eventual) si dati la cuptorul incalzit la 180°C timp de 30 de minute.

Descoperiti, adaugati 150 ml de apa fierbinte si dati din nou la cuptor pentru inca 30 de minute.

Verificati daca mai trebuie apa si arozati cocoselul si andivele din cand in cand.

Serviti 1/2 cocosel cu 2 andive/ persoana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocosel cu andive la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

mirela0911 1

12.10.2019, 19:59

Ce apetisant e!

RODIMUR 1

13.10.2019, 19:12

Rocsi 1

14.10.2019, 21:55

Nu as refuza o bucatica din cocosel, ca e asa rumen!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptură de cocoş cu ghebe, în sos de vin roşu