Colac cu ciocolata

de Lau in Dulciuri, 28 Oct 2012 | 5331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1/2 praf de copt
  • 150 g zahar
  • 1 praf de sare
  • 1 lingura otet
  • 50 g unt
  • 100 g kefir
  • esenta de portocale
  • 2 galbenusuri
  • 100 g ciocolata amaruie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Colac cu ciocolata:

Faina o amestecam cu sarea,facem o gaura in mijloc,adaugam praful de copt dizolvat in otet,adaugam galbenusurile amestecate cu zaharul,esenta de portocale si incepem sa framantam adaugand treptat kefirul.

Framantam o coca pe care o invelim in folie alimentara si dam la frigider 30 min

Ciocolata o dam prin razatoare.

Untul moale il amestecam cu 1 lingura faina.

Intindem coca intr-o foaie si o ungem cu untul,deasupra adaugam ciocolata si rulam,

Unim capetele formand un colac,cu un cutit trecut prin faina taiem felii de cca 2-3 cm,(dar nu de tot)feliile le invartim(va iesi ca o floare).

Ungem cu 1 ou batut cu o lingura de ulei si dam la cuptorul incalzit la foc mediu  pana se rumenste frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Colac cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de branza cu ciocolata si cappuccino