Conopida cu carne

de Corinuta in Porc, 24 Sep 2010 | 5969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida potrivita
  • 400 g carne de porc
  • 1 cana suc de rosii
  • 50 g unt
  • 150 g cascaval ras
  • ulei
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu carne:

Se desface conopida in buchetele, se spala si se fierbe in apa cu sare cca 5-6 minute, apoi se scurge de apa.

Bucata de carne se taie cubulete, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust si se prajeste in ulei. Dupa ce s-au rumenit, se scot bucatile de carne din tigaie si se aseaza intr-un vas termorezistent.

Se adauga bucatelele de conopida si se acopera totul cu sos de rosii. Deasupra se presara cascavalul ras si se aseaza bucatele de unt. Se da la cuptor pentru cca 30 de minute.

TIPS-URI

1

Eu am mai adaugat la mancarica asta un ardei gras rosu taiat cubulete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifteluţe uriaşe cu ouă de prepeliţă