Conopida la cuptor cu spanac si iaurt aromat

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 15263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr conopida, taiata felii sau rupta bucatele
  • 100 gr spanac congelat, decongelat
  • 1 capatana de usturoi
  • 240 gr iaurt
  • 1 lingurita cimbru uscat, maruntit
  • 1 lingurita tarhon uscat, maruntit
  • 1-2 lingurite delikat legume
  • 1-2 lingurite zeama de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida la cuptor cu spanac si iaurt aromat:

Se incalzeste cuptorul la 200ᵒC.
Intr-un vas termorezistent, se aseaza felii de conopida.Se imprastie printre felii 2-3 catei de usturoi curatati, apoi se imprastie spanacul decongelat.Se imprastie deasupra restul cateilor de usturoi.
Iaurtul se amesteca cu condimentele si zeama de lamaie, dupa gust.Se toarna iaurtul peste legume si se da totul la copt 30-40 minute, apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor cu spanac si iaurt aromat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu spanac si branza sarata